Tour de Paris 💛 dag 2

Vi började med rĂ€tt sĂ„ kyligt och vĂ€ldigt blĂ„sigt vĂ€der idag nĂ€r vi cyklade ut frĂ„n hotellet i Celle kl 08.00.först fixade vi cyklarna och velade över vad vi skulle ha pĂ„ oss. 

(null)

(null)

Sen var det ett par mycket blĂ„siga mil innan fika, och sen lunch vid nĂ„n kanal nĂ„nstans i Tyskland efter 10 mil. Idag lĂ„g jag i draget i klunga 2. Vi fick vĂ„ra första officiella backar och naturen blev finare Ă€n igĂ„r.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

PĂ„ vĂ€g ner för den sista serpentinvĂ€gs-backen började det regna rĂ€tt sĂ„ mycket, sĂ„ vi stannade för att ta skydd och dra pĂ„ oss regnjackor. För de som inte hade sina i ryggfickan uppfanns fina vĂ€rmeskydd gjorda av vĂ€rmefiltar. Och sen regnade det och regnade det. Vi fikade i regn, och cyklade vidare i regn. Och tuggade grus som skvĂ€tte upp i ansiktet frĂ„n den blöta vĂ€gen. Men det kĂ€ndes Ă€ndĂ„ bra idag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter 20 mil och resan lĂ€ngsta etapp rullade vi in till hotellet i Lippstadt dĂ€r vi stĂ€dade cyklarna och oss sjĂ€lva innan vi Ă„t en rejĂ€l middag, och vissa hĂ€vdar att jag Ă„t en del efterrĂ€tt
 Kort och gott en rolig men rĂ€tt sĂ„ blöt dag! Imorgon blir det backigt!

(null)


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0