Den 9 april bär det av till Aix-en-Provence i 3 månader

Nu är det bestämt. Flygbiljetten är bokad, anmälningsavgiften till universitetet är betald och allt är klart. Pengarna går alltså... Det kommer nog bli skitkul när jag väl kommer ner, just nu är det lite nervöst - mycket nervösare än Afrikaresan. Grejen är att jag ska ta hand om två 6-åringar, köra bil en massa med dessa barn, plugga franska, bo hos en familj jag inte känner..! (min poitier-vistelse i början av gymnasiet spökar lite i bakhuvudet :P)
Åtminstone verkar familjen vara snälla, de bor i ett stort hus i pool nära Rivieran, jag får min egen bil, 90 euro i veckan, varmt och härligt och förhoppningsvis massa nya kompisar! Och det känns ganska skönt att redan nu veta att familjen kommer på besök efter en månad!
Annars händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Jag jobbar typ dygnet runt och gör inte så mycket annat... Pengarna sparas såklart till ännu en resa som nästa gång går jorden runt på ett eller annat sätt - vi får se.
Lite avundsjuk är jag på mina kära vänner som ska ut och resa redan nu i februari, och min resa blir inte av förrän om knappt ett år, hmm...
Jag måste också bara skriva att en stor världskarta nu har kommit upp på väggen och att jag med glädje börjat fylla den med nålar på de ställen jag redan varit. Förhoppningsvis blir det ännu fler nålar på den snart ;)

RSS 2.0