Vandring till Plage de la Bodre

Igår vaknade vi upp till fullständig storm! Stolar, parasoll och hotellets markiser flög omkring över hotellområdet.. så vi tog en lång frukost och gick sen tillbaka upp till vårt rum och kröp ner i sängen igen och låg och läste.

Men eftersom både jag och Elin är något rastlösa av oss tog det inte lång tid innan vi bestämde oss för att ändå ge oss ut på en vandring längs med havet till stranden Bodri. 
Det var en tre-fyra lång kilometer vandring dit som gick längs med tågrälsen och på smala stigar precis intill klippkanten ner mot havet.

(null)

(null)

Det var uppehåll på vägen dit men lagom tills vi skulle vända hemåt började det ösa ner, så hemvägen blev något blötare...

(null)

(null)

En häftig vandring var det i alla fall! 

Väl hemma bytte vi om, gick ner på stan och åt en crêpe till lunch och sen tillbaka till sängen på hotellet. Jag tog en löprunda längs med havet sen när det sprack upp igen. 

(null)

På kvällen hittade vi en liten vinaffär där vi slog oss ner och drack rödvin och fick prata lite franska med lokalbefolkningen och senare avslutade vi dagen med middag på hotellet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0