Toronto och Niagarafallen

I fredags eftermiddag var vi 17 personer som klämde in oss i 4 hyrbilar och åkte iväg på en weekend i Toronto och Niagara, och det blev en helt fantastisk helg!
Vi kom fram runt 7 i fredags kväll och gick direkt ut och åt och följde upp med öl på lite olika barer runt om stan. Kom tillbaka och sov några få timmar innan det var dags att stiga upp, äta hostelets fantastiska frukost och åka iväg igen mot Niagara. Trafiken i Toronto var hemsk, så det tog oss nästan två timmar bara att komma ut ur stan, men runt lunch var vi framme vid fallen. Vi spanade på fallen från alla möjliga håll, åt lunch, åkte båt fram till fallen och hängde i Niagara några timmar innan det bar av tillbaka mot Toronto igen. Var häftigt att se!
Det gick bättre att köra tillbaka, så när i närmade oss stan igen körde vi ner till vattnet och hoppade på en färja över till Toronto Islands, små öar framför Torontos skyline. Vi promenerade runt öarna och kollade på solnedgången, och på vägen tillbaka fick vi se Torontos skyline i mörkret. Väl tillbaka i stan gick vi och käkade burritos och sen drog vi in på en klubb där vi hade en fantastiskt rolig kväll med mycket dans och skratt. Och roliga shots som de tände eld på.
Efter ytterligare några timmars sömn gav vi oss ut på stan i Toronto för att försöka hinna se lite av den också. Vi spanade in CN Tower, stadens graffiti och Kensington Market som var full med restauranger, second hand-butiker och band som spelade. Hann också med lite shopping!
Framåt sex på kvällen hoppade vi in i bilen igen och körde tillbaka mot Ottawa. Blev mycket musik och skratt i bilen hem, hade nog lite med tröttheten att göra, för trötta var vi när vi klev in genom ytterdörren igår kväll runt halv 12! Men det var en helt fantastisk helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0