En helg i Mont Tremblant

Nu var det visst ett tag sen jag skrev senast, men tiden bara rinner iväg och det händer så mycket hela tiden... Just nu vill jag bara att tiden ska stanna, jag är inte beredd på att lämna allt och alla här om några veckor!
Förra helgen och veckan var ganska lugna. Inte jättemycket att göra i skolan, men en hel del fest och härligt häng med alla...
Den här helgen var det däremot dags för ännu en resa! Jag hakade på Jane och hennes australienska rumskompisar och deras kompisar och åkte upp i Québec till en enorm stuga i skogen. Vi var 15 personer som spenderade helgen tillsammans, och den var helt underbar! Vi hann knappt fram till stugan innan vi alla klämt in oss i en stor utomhusjacuzzi och började en lång festkväll. Det fanns en enorm grill och vi grillade en massa godsaker till middag. I lördags ordnades en enorm pannkaks- och champagnefrukost innan vi gav oss ut på en liten promenad till en sjö i närheten. Under dagen snöade det en massa och australiensarna var helt lyriska och det ordnades snöbollskrig och gjordes snöänglar och snögubbar (observera att detta var möjligt med endast några centirmeter snö haha... Jag och Jane var väl måttligt imponerade av snön haha, men var mysigt).
Det blev ännu mer bad i jacuzzin med snön som föll samtidigt, och sedan ännu en fantastisk middag, fest och ännu mer nattbad. Vi tog lite sovmorgon imorse innan vi packade ihop och åkte iväg hemåt igen (utan att behöva städa - fantastisk stuga!)... På vägen hem råkade vi dock välja fel riktning på motorvägen, och upptäckte två timmar senare att vi kommit fram till Montréal istället för Ottawa... Vår chaufför var måttligt road av detta, och att behöva köra i 2 timmar till för att komma hem haha. Väl tillbaka i Ottawa beställde vi mat från vår favorit-take-away och kollade film och hängde. Helt underbar helg med fantastiska människor!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Hur ska du kunna komma hem Hanna, som har det så fantastisk i Ottawa? Det är så roligt att höra att du trivs så bra. Men, du är alltid välkommen hem och vi längtar efter dig. Puss

2014-11-10 @ 23:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0