Jag lever trots jordbavning och klattring pa galciarer!

Igar drabbades NZ av en stoor jordbavning i Christchurch, som jag lamnade i lordags. Vi hade tur med andra ord. Som tur var befann vi oss pa vastkusten av sydon, och Chirstchurch ligger pa ostkusten, och vi markte ingenting. Vi fick reda pa det nar vi ringde till var bilfirma i Chirstchurch for att klaga pa att bilen gatt sonder.
Igar var en bildag, vi akte langt, och fick alltsa stanna pa en verkstad for att fa bilen lagad pa vagen. Men igar kom vi fram till Franz Josef, dar vi idag har klattrat pa glaciaren hela dagen, och det har varit en underbar dag, hur haftigt som helst! Den har glaciaren ror sig 8 meter per dag! Och idag kunde vi klattra sa hogt upp som de inte kunnat gora pa fyra ar, sa vi hade tur! Nar vi kom ner igen 9 timmar senare har vi varit pa ett utomhusbad med varmvattenkallor, 40-gradigt vatten som tinade upp oss och gjorde oss fina igen :)
Har inte mer tid pa internet nu, sa vi hors igen snart!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hanna! Det känns väldigt skönt att veta att ni är välbehållna och har det bra. Självklart kändes det oroligt när vi först hörde om jordbävningen. Franz Josef verkar häftigt! Tack för fint vykort från Indien! Kram, Ingrid

2011-02-23 @ 18:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0